vrijdag 1 februari 2013


Data Vault Certificering: 
30 % korting voor leden van BI United!


Certified Data Vault Data Modeler - CDVDM
Ook in 2015 verzorgt Genesee Academy in samenwerking met Centennium wederom dit unieke seminar dat leidt tot de titel 'Certified Data Vault Data Modeler"!

Het seminar wordt geleid door Genesee Academy Adjunct Instructor Antoine Stelma


We nemen je mee op een intensief seminar waarin zowel de theorie als de praktijk ruimschoots aan bod komen. De afsluiting van het seminar bestaat uit een examen dat je in staat stelt om ‘Certified Data Vault Data Modeler’ te worden! 

Je neemt deel aan een hybride programma: een e-learning training van ruim twintig uur gevolgd door 2,5 dag klassikale training. De e-learning training wordt online verzorgd door Data Vault Academy


Korting voor BI United-leden
Leden van BI United ontvangen vanaf heden 30 procent korting! Je investering bedraagt 2292 euro (vrij van BTW) in plaats van 3275 euro (vrij van BTW).

Ben je niet aangesloten bij BI United en wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met BI United via 
http://www.bi-united.nl .

Gratis boek!
Het zeer goed gewaardeerde boek "Modeling the Agile Data Warehouse with Data Vault" van Hans Hultgren wordt gratis beschikbaar gesteld!
*****
Eerstvolgende uitvoeringen
4 & 5 maart 2015, Amsterdam
& 5 juni 2015, Maastricht

Inschrijving, kortingscode en facturatie
Maak gebruik van de kortingscode BIUNITED aangevuld met je voornaam en achternaam om te profiteren van deze aantrekkelijke aanbieding. De inschrijving en facturatie wordt afgehandeld door Centennium BI expertisehuis. 
Je kunt je hier direct inschrijven.

Meer informatie
Alle informatie over het seminar en de certificering vind je op onze Data Vault Certificering website.

Vragen?
Neem contact op met Centennium via mail of bel: 070 - 3120 370

Nog meer voordeel!
Niet alleen het CDVDM-programma is met korting beschikbaar: het gehele opleidingsportfolio van Centennium BI opleidingen (uitgezonderd partner-trainingen) is voor BI United-leden met 30% korting beschikbaar! Gebruik wederom de kortingscode BIUNITED aangevuld met je voornaam en achternaam bij inschrijving via de Centennium-site www.bi-opleidingen.nl.

Links